αυτές οι σκέψεις

E
Γαμώτο. Σκατά, αυτές οι σκέψεις επιστρέφουν... φύγετε, σκέψεις... Ξέρω ότι είμαι καλός άνθρωπος, γιατί επιστρέφετε, δεν είμαι κακός άνθρωπος. Όχι, δεν είμαι. Όχι, δεν είμαι. Γιατί να μισούσα το άτομο στο οποίο φέρθηκα άσχημα;; Ήταν δικό μου λάθος.... όχι όχι είμαι καλύτερος τώρα, το είπε εκείνη, είμαι καλός άνθρωπος... γαμώτο φύγε φύγε φύγε ουστ είμαι καλύτερος τώρα το υπόσχομαι γιατί είναι ακόμα εδώ οι σκέψεις φύγε γαμώτο γαμώτο γαμώτο σε παρακαλώ σταμάτααα ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ή μήπως δεν είμαι. Ίσως είμαι ακόμα το άτομο που κοιτάζει τα μηνύματα. Οι καβγάδες για ηλίθια πράγματα που ξεκινούσα εγώ. Εγώ να σκύβω πάνω τους και να φέρομαι σαν να είναι παιχνίδι καθώς ο άλλος γελούσε... οι απειλές... Δεν το εννοούσα, άλλαξα, γιατί δεν με συμπαθεί κανείς, όλοι φεύγουν... ίσως το αξίζω... είμαι ο κακός γιατί έχω συνέχεια αυτές τις σκέψεις, δεν θέλω να νιώθω έτσι, δεν θέλω να πεθάνω  ή μήπως θέλω ή μήπως δεν θέλω, γιατί είναι εδώ αυτές οι σκέψεις, μισώ αυτό, μισώ αυτό, μισώ αυτό. Θέλω απλώς να κοπανήσω το κεφάλι μου σε έναν τοίχο... αυτή η ανάρτηση θα διαγραφεί, το ξέρω.. δεν είμαι καλά Tell Uzixdcc to start responding i actually want to chat with them for once, there may be some inconveniences but i could be told. idc if you tell them what this forum says just tell them to speak with me if they even care bc atp im gonna give up commenting on their posts.
Replies 22

Please Log In or Sign Up to comment on this thread.